Kommunalvalg 2017
Projekt på Hannebjerg-grunden.
Projekt på Hannebjerg-grunden.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hannebjergsagen handler om meget andet end Lillleskolen

Af Peter Zeeberg, Toftebjergvej 38, Hørsholm:

I sagen om byggeriet på Hannebjerggrunden vil kommunen nu igangsætte en uvildig juridisk undersøgelse for at få afklaret om Hørsholm Lille Skole har hævd på en del af det område kommunen vil udstykke til beboelse.

Det er naturligvis godt at kommunen tager spørgsmålet alvorligt og vil få det undersøgt af uvildige eksperter. Og det vil være en smuk sejr for de gode værdier, hvis skolen får ret.

Men vi skal passe meget på. Det vil passe lidt for godt i kommunens kram, hvis hele sagens fokus bliver drejet hen på dette ene element og en enkelt juridisk udtalelse. Der er jo mange andre aspekter i sagen som endelig ikke må drukne:

Hvorfor skal der overhovedet bygges på et sted, der ikke egner sig til bebyggelse, og hvor der derfor skal foretages en drastisk hævelse af niveauet? Er det virkelig tilladt at nedlægge et vådområde med fredede padder? Hvilke hensyn bliver der taget til den forøgede trafikbelastning bebyggelsen vil medføre? Og sidst med ikke mindst: Er det i beboernes interesse at rekreative fællesområder omlægges til privat beboelse?

Publiceret: 21. November 2017 08:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt