Foto: MostPhotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hørsholm ligner efterhånden en svinesti

Af Ingrid Poulsen, Bloustrødvej 22 a, Hørsholm:

Jeg deltog i Naturfredningens oprydningsdag 2. april. Det er et tiltrængt arrangement, og jeg håber, at der næste gang kommer mere end de cirka ti (10) (ud af 25.000 indbyggere), der bor i kommunen.

Hørsholm ligner efterhånden en svinesti...!

Jeg har fire opfordringer:

1. At ALLE opdrager hinanden til ikke at smide affald, det er ikke kun børn og unge, jeg har set mange gamle smide affald også. Hundelorte i plastikposer (!) cigaretpakker og flasker, der pludselig ikke er plads til etc.

2. At Hørsholm kommune stiller flere skraldespande op. Ved "Fabrikssøen" er der ikke en eneste, hvorimod det vrimler ved slotsdammen. Isterødsvejens skraldespande er også væk. Det er altså et meget dårligt sted at spare. Kør forbi og se selv hvordan der ser ud, borgmester!

3. Hørsholm Kommune må rydde mere og oftere op i naturen, langs veje og i særdeleshed ved til og frakørsler. Jo mere der ligger, jo mere bliver der smidt. Ansæt nogle arbejdsløse/frivillige, ja ligegyldigt hvad.

4. De, der sælger mad i papir og plastik (fx Mc Donalds) har også et ansvar. Ryd op omkring jer, stil skraldespande op, sig til jeres kunder at det er nederen at smide affald.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående link:

Publiceret: 04. April 2017 16:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere