Hørsholm Rådhus i dag.
Hørsholm Rådhus i dag.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvad har borgerne ud af et nyt rådhus?

Af Peter Rixen, Kirstineparken, Hørsholm:

Man kan konstatere, at borgmester Morten Slotsved er utilfreds med det nuværende rådhus. Der er blevet for stort. I stedet for at bruge den del af den store bygning der er ønskeligt og så udleje/sælge resten.

Pengene kunne så gå ind i kommunekassen, til gavn for borgerne. I stedet vil han gerne have et nyt rådhus på de dyreste m2 i byen. Jeg vil da meget gerne have et budget overslag, hvad et sådant byggeri kommer til at koste?

At borgmesteren gør sig disse tanker kan man da undre sig over, idet det kommer til at koste borgerne/vælgerne mange penge. Hertil skal lægges at den personlig service løbende blive besparet. Åbningstiderne ligeså.

Ja, mange borgerne som er i beskæftigelse, har i dag store problemer med at kombinere deres arbejdstid og de nuværende åbningstider.

Borgerne skal nu også selv bruge deres computer og gøre en lang række arbejdsopgaver. Så hvad har borgerne ud af at få et kostbart nyt rådhus, som ikke kan klares i det nuværende.

Borgmesteren siger, at ved salg af det nuværende rådhus, så kan det indbringe ca 100 kr millioner, underforstået at dette beløb kan finansiere et nyt rådhus - eller være en del af løsningen.

Vi har alle været vant til at bruge det nuværende rådhus . Det er da klart, at det kunne ligge mere centralt. Hvis jeg skulle gå ind i denne tankegang så vil jeg da foreslå, at den gamle politistation, som har ligget tom de sidste tre-fire år. Den ligger mere centralt. Her kunne man så mange bruge nogle af de 100 millioner kroner til etablering og eventuelt nybyggeri.

Resten af pengene kunne så komme ned i kommunekassen til gavn for ældre, børn, et nyt museum m.m.

Det vil være ansvarlig borgerlig politik til gavn for fælleskabet.

Publiceret: 22. Juni 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere