Jørgen Gad Andresen.
Jørgen Gad Andresen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvorfor melder Venstre sig ud af Nordsjælland?

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Ingen er vel i tvivl om, at partiet Venstre er ved at for jyske? De lukker vore museer, de bibeholder Sjælsmark som udrejsecenter, etc.

Da Venstre var i opposition, betegnede fru Støjberg og Sophie Løhde Sjælsmark som udrejsecenter som "magtmisbrug". Senere kunne de ikke undvære det.

Netop her og nu havde Sophie Løhde en gylden mulighed for at udflytte Sjælsmark, som udrejsecenter til et af de steder, der gerne vil have det?

Og som foreslået af konservative, Mette Abildgaard med flere? Men nej Venstre, og åbenbart også LAs for jyskning fornægter sig heller ikke her.

Anders Samuelsen, hans søster, Lars Løkke, fr. Støjberg og Sophie Løhde er blevet så jyske, at arbejdspladser, som Sophie Løhde ikke vil have til Jylland, de skal blive på Sjælland, i praksis Sjælsmark som udrejsecenter.

Det kunne være spændende at høre, om Venstre, og i særdeleshed Venstres nye kommunalbestyrelses medlem, Kristian Nørgaard, hvis han kommer i Folketinget, også mener, at Sjælsmark skal forblive udrejsecenter? Og hvad med Fritz Reuther?

Publiceret: 19. Januar 2018 07:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt