Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvornår tager Hørsholm Kommune ansvar?

Af René (Nisse) Christensen, Mosevej 11B,  2970 Hørsholm

Hærværk i Idrætsparken, vold mod buschauffører og togpassagerer er nogle de af de episoder, som det seneste års tid er blevet knyttet sammen med unge fra lokalområdet i Hørsholm Kommune ved Kokkedal Station.

Debatten om Kokkedal Station om navneskift og andre forslag fra Byrådet i Hørsholm om ex. ændret belysning og beplantning på stationen klinger derfor noget hult. Problemets omfang er meget større og alvorligt end set hjemmefra samtalekøkkenerne i de Rungsted-hjem, hvor mange af byråds-medlemmerne bor.

Mine egne to drenge har været uheldige at støde på denne gruppering af utilpassede unge, når de har været på vej hjem fra fester på normalt fredelige veje i Hørsholm langt væk fra Kokkedal Station. Og begge har de været udsat for trusler og aggressiv adfærd, når de har stået alene overfor disse unge drenge.

Det er derfor dejligt at læse Hossein Armandis (byrådsmedlem i Fredensborg) meget direkte og rigtige debatindlæg tidligere på måneden, hvor han bl.a. vil opfordre sit eget byråd til at tage kontakt til Hørsholm Kommune med opfordring til engagement og samarbejde om tiltag i forbindelse med de unges opførsel i området. Herunder indkaldelse af forældrene til de unge til samtale og eventuelle økonomiske sanktioner i form af inddragelse af boligtilskud og børnecheck, så forældrene forstår alvoren og mærker konsekvenser. Ligesom der naturligvis skal tages seriøs kontakt til Nordsjællands Politi om mere synlighed i både området ved Kokkedal Station og de andre problemområder som ex. Idrætsparken, Hørsholm Kongevej ved Midtpunkt mv.

Opfordringen er hermed givet videre til Byråd og Hørsholm Kommune. Med jeres rådhus på Ådalsparkvej må det være muligt at stoppe de problemer, som foregår lige udenfor jeres vinduer.

Publiceret: 26. April 2017 09:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt