Socialdemokratiets Svend Erik Christiansen og Venstres Jørgen Eirfeldt.
Socialdemokratiets Svend Erik Christiansen og Venstres Jørgen Eirfeldt.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ikke svært at skelne mellem S og V

Af Svend Erik Christiansen (S), kandidat til kommunalbestyrelsen, Gardeniavej 3, Hørsholm:

Jørgen Eierfeldt (V) synes, at jeg skal gøre noget mere for at fortælle, hvorfor ældre vælgere bør stemme på Socialdemokratiet – det gør jeg gerne.

Det er ikke så svært. De ældre vælgere er nemlig fra en tid, hvor man godt kendte forskel på Socialdemokratiet og Venstre. De kan huske, at det var Socialdemokratiet, der er fædre til det nuværende velfærdssamfund. Et samfund hvor fællesskabet tager hånd om de svageste borgere, de ældre, børnene, handicappede o.s.v.

Venstre var dengang ikke med på den galaj. At Venstre så i mellemtiden har indset, at samfundet bør tage sig af de svageste, er da fint.

For Socialdemokratiet er det hjerteblod at tage sig af de ældre og de svage, og det ved de ældre godt. Vi vil afsætte flere penge til ældreområdet i Hørsholm i de kommende år, og det kan vi, ved at sikre at de øgede skatteindtægter i kommunen bruges til bl.a. ældreområdet og ikke til skattelettelser.

Jeg tillader mig at være i tvivl, om Venstre reelt kan skaffe flere penge til de ældre. Så sent som i juli 2017 ville Venstre medvirke til skattenedsættelser (citat fra lokalavisen) ”Annette Wiencken er med på tanken: “Vi hilser et forslag om skattenedsættelser velkommen.”

Hvis der kommer færre penge ind i skatter, bliver det meget svært at øge udgifterne til ældre. Hvis man følger Socialdemokratiets vej, kan man være sikker på, at der er penge til øgede udgifter bl.a. til ældre.

Publiceret: 23. Oktober 2017 16:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere