Kommunalvalg 2017
Desirée Larsen, kandidat for Venstre.
Desirée Larsen, kandidat for Venstre.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Jeg troede, at borgmesteren var klogere

Af Desirée Larsen (V), kandidat til kommunalvalget, Ved Klædebo 20, Hørsholm:

Overskrift på forsiden af Ugebladet proklamerer, at Venstre vil ud af budgetforlig. Baggrunden er, at der på et borgermøde er kommet stærke reaktioner fra forældre omkring salget af Ulvemosehuset.

Fra flere sider lyder det, at selve salget af Ulvemosehuset ikke er taget på et tilstrækkeligt belyst grundlag. Det er altså ikke beslutningen om at sælge Ulvemosehuset – som er en del af budgetforliget – men salget, som Venstre ønsker belyst.

Der er således ikke tale om et brud på forliget, men alligevel vælger borgmester Morten Slotved at komme med en udmelding omkring, at han er glad for ikke at været konstitueret med Venstre, når nu Venstre gerne vil ud af budgetaftalen.

Mine tanker er højere om borgmesteren end, at han vælger at spille et sådant kort, når han forhåbentlig ved bedre i forhold til fakta.

Venstres borgmesterkandidat Annette Wiencken og Venstres formand Jørgen Eirfeldt har klart meldt ud, at Venstre ønsker at belyse sagen bedre, da de kraftige reaktioner fra borgerne tyder på at sagen ikke har været tænkt nok igennem.

Publiceret: 27. Oktober 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt