Kommunalvalg 2017
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Jeg vil gerne repræsentere de 6500 pensionister

Af Svend Erik Christiansen (S), Gardeniavej 3, Hørsholm, kandidat til kommunevalget i Hørsholm:

Ældresagen ved Fritz Reuter, Bukkeballevej 86 A, Rungsted kyst, spørger i et markant læserbrev: Hvem vil repræsentere 6500 pensionister fra 2018.

Han henviser til at Hørsholm kommune i perioden 2015 – 2017 på ældreområdet var placeret på en sidsteplads efter Varde Kommune. Han siger, at de politiske partier ved valgene lover guld og grønne skove, men alligevel ender de med at nedprioritere ældreområdet. Han nævner, at der er 6500 stemmeberettigede ældre medborgere i Hørsholm ved kommunevalget i 2017, og han mener, at nogen bør påtage sig at repræsentere denne borgergruppe i kommunalbestyrelsen

Det gør jeg og mit parti, Socialdemokratiet, gerne. Jeg er 71 år, og er derfor en af målgruppens medlemmer. Jeg stiller op til kommunalbestyrelsen i Hørsholm, bl.a. fordi jeg gerne vil kæmpe for at ældreområdet får tilført de ressourcer, som området fortjener. Vi bliver alle ældre, og vi vil alle gerne kunne se frem til en ældretilværelse, hvor der er respekt for os som ældre medborgere. De ældre har levet et langt liv og fortjener at blive behandlet rigtig godt, når de ikke længere kan bidrage med erhvervsaktivt arbejde.

Jeg har et indgående kendskab til området. Jeg er p.t. formand for organisationen ”Selvejenetværket”, der er en sammenslutning af 17 selvejende plejehjem i Københavnsområdet. I ”selvejenetværket” arbejder vi netop med at sørge for de bedst mulige rammer for ældre. Vi arbejder bl.a. med at sørge for, at ældre kan leve et værdigt liv i forhold til deres egne interesser og formåen. Vi arbejder med at sikre de bedst mulige bygningsmæssige rammer og meget, meget andet. Ældre skal behandles værdigt, og det gør man kun, hvis der er tilstrækkeligt med mandskabsmæssige ressourcer på området.

Jeg har tidligere været borgmester i Fredensborg Humlebæk Kommune, hvor vi sørgede for at ældreområdet netop blev tilgodeset på bedste måde.

Jeg tror, at borgerne i Hørsholm Kommune ønsker, at der fremover fokuseres mere på borgernes rimelige krav til en kvalitetsbetonet kommunal service. I en velfunderet kommune som Hørsholm, skal det være muligt at give borgerne en service der er i top.

Publiceret: 05. Juli 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt