På Breeltevej er der beboere, som er utilfredse med Hørsholm Kommunes behandling.
På Breeltevej er der beboere, som er utilfredse med Hørsholm Kommunes behandling.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kan man stole på Hørsholm kommune?

Af Bent Gottfredsen, Breeltevej 2 og Stefan Thilemann, Breeltevej 10, Hørsholm:

Her på Breeltevej er vi nogle beboer der nok er tilbøjelige til at svare nej på dette spørgsmål . I 1999 solgte kommunen 375 m2 jord for det beskedne beløb af 60.000 kr.

Når beløbet var så lille var det fordi ,at det i skødet blev fastslået , at det overdragne areal ikke måtte give øgede byggemuligheder på den ejendom (Breeltevej12) som de 375 m² blev sammenlagt med.

Denne klare forpligtelse misligholder Hørsholm Kommune nu fuldstændigt således, at ejendommen i forhold til gældende ret overbygges væsentligt.

Kommunen har så forklaret sin flugt fra ansvaret med, at kommunen ikke vil håndhæve skødets bestemmelser i en retssag fordi det jo koster penge, og det vil man ikke ofre for at sikre borgerne den retsbeskyttelse, som vi i hvert fald her på Breeltevej mener var helt selvfølgelig i et land, der beskriver sig selv som et retssamfund .

Det kan kommunen simpelthen ikke være bekendt, og kommunens adfærd bekræfter jo desværre også den vurdering som tidligere ambassadør Niels Erik Andersen gav udtryk for sidste år, nemlig:

”Vi har i dag ikke en embedsmandskultur, vi kan være bekendt.”

Publiceret: 09. Marts 2018 09:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet