Arkivfoto: Fred Jacobsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kommunen er ved at ødelægge Hørsholm

Af Steen K.Jensen, Møllevænget 46, Hørsholm

Den 24/1 var der møde mellem beboerne på Møllevænget-Uldvejen og Hørsholms Kommunalbestyrelse vedr. Møllehusgrunden.

Beboerne følte, at de manglede Troels Moe, Liberal Alliance, hans tydelige udlægning om, at Hørsholm har 20,7% sociale boliger, er meget relevant.

Borgmesteren siger, at der er 73 Hørsholmborgere, der ansøger om social bolig!Er det ikke sådan, at boligsøgende søger mange steder, det reale antal Hørsholmborgere, der søger, er sandsynligvis meget mindre. Derudover har kommunen hidtil tilsidesat egne borgere til fordel for emigranter/flygtninge.

Kommunalbestyrelsen tilsidesætter eksisterende regler efter forgodtbefindende. Der må bygges i 1 1/2 etage i området. Kommunalbestyrelsen vil bygge 36 lejligheder i 3 etager på et ca.5000 kvadratmeter villaområde.

Ugebladet skriver, at borgmesteren lover reducering til 2 etager og han vil forhandle fremover.

Vil kommunen ødelægge et af Hørsholms dejlige villakvarterer? Der er ca. 50 huse med ca. 100, personer, skal det pludselig være et helt andet område, hvor der pludselig kommer et kæmpe byggeri til ca.100 personer på et meget lille område?

Når byggeriet er færdigt i 2019, så vil der sandsynligvis være ledige boliger i nybygningen. I mellemtiden har vi fået en ny kommunalbestyrelse, den muligvis vil sige, der er ledige boliger, dem kan emigranter/flygtninge få.

Derefter har vi et stærkt beskadiget kvarter muligvis med ghetto, hvilket vil medføre frygt, angst og store tab for husejerne.

Hovedparten af Danmarks befolkning beder til, at vore politikere træder i karakter, overholder regler, men ændre forældede konventioner og hjælper den oprindelige befolkning, så vi fortsat kan være et land, der tager hånd om vores børn - syge og ældre.

EU er ved at gå i opløsning p.g.a. folkevandring - emigranter/flygtninge. I Malmø er der mord efter mord. Unge afrikanere i Damark udfører overfald - tyverier - prostitution - narko, Røde Kors er ved at opgive dem. På Kokkedal station må DSB fjerne bænke m.v., til stor gene for ældre medborgere, hele området terroriseres af utilpassede unge. Udlændinge udgør en meget stor andel af indsatte i danske fængsler. Der er stor risiko for religionskrig for vores børn.

Hjælp 10 gange så mange i deres nærområder for de samme penge. Samtidig er det væsentligt mere retfærdigt, så det ikke kun er de smarte, menneskesmuglerne m.v. der kan udnytte EU - Danmark og lille Hørsholm.

Har du en kommentar? Så foregår det på Ugebladets Facebook-side.

Publiceret: 01. Februar 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere