Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Læserbrev i enighed fra Venstra - Hurra!

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, 2970 Hørsholm

Må jeg ikke have lov at lykønske Venstre, Hørsholm. Venstre har, ved formand Jørgen Eirfeldt, konciperet et skrift, helt i enighed, må man lægge uprøvet til grund?

Det er ikke modsagt af hverken Annette Wiencken, Anne Ehrenreich, og heller ikke, som traditionelt Ove Pedersen. Den eneste man ikke definitivt kender meningen hos er Alexander Jonsbak, men det er det vel, alt andet lige, et spørgsmål om tid for betydningen af. Altså en skrivelse i sjælden politisk enighed i Venstre, Hørsholm, må vi antage?

Læserbrevet er ikke det store politiske manifest ganske vist, dog tilsyneladende i sjælden enighed, men et skrift, der beskriver formanden og Venstres følelser for formandens og hans nærmeste families lille hund, samt hundens tryghed.

Det er dejligt, vil jeg gerne understrege, at se formanden, Venstres og familiens enighed omkring formandens hunds trivsel og landets love! Det sætter ligesom tingene i relief, at Venstre ”smider håndklædet i ringen”, når det drejer sig om små ting som afvikling af ”Sjælsmark som udrejsecenter”, men iklæder sig harnisk, når det drejer sig om formandens lille hund og dens kvaler med luftning og Fyrværkeriloven – også til bryllupper!

Hunden er Gud ske lov ikke død, men har endelig fået fred efter 5. januar d. å. Må jeg sige et velment til lykke?

Nu er Venstre jo en del af regeringen, men vil gerne medvirke til ændring af Fyrværkeriloven? Var det ikke så en idé, af hensyn til eventuelle tilbageværende vælgere i Nordsjælland/Venstre Hørsholm, også at medvirke til, at loven ændres, så udrejsecentret på Sjælsmark blev lukket? Men enigheden klæder! Gælder den også kommune sammenlægningen?

Publiceret: 11. Januar 2017 04:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere