Kommunalvalg 2017
Annette Wiencken (V), borgmesterkandidat for Venstre.
Annette Wiencken (V), borgmesterkandidat for Venstre.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Når jeg bliver borgmester...

Af Annette Wiencken (V), borgmesterkandidat for Venstre:

…så tager jeg fat på trafik og parkering i Hørsholm.

Lige nu er det sådan, at hver gang vi bygger nye boliger, idrætsfaciliteter eller daginstitutioner, så kommer trafikafviklingen i området i anden række. Det er helt urimeligt.

Tiden hvor Hørsholm lå 25 minutter væk fra København er forbi. Det tager lang tid at komme igennem Usserød Kongevej, lang tid at komme ud og ind i byen af Hørsholm Allé og knudepunktet mellem møllen og det gamle rådhus er nogle gange Gordisk.

Dertil kommer så, at vi er ved at byudvikle fire centrale steder i Hørsholm Kommune: Sygehusgrunden, Hannebjerggrunden, på Møllevænget og i Idrætsparken, hvor den nye skøjtehal vokser op ad jorden.

Alle steder får dette betydelige konsekvenser for trafikafviklingen.

Derfor skal vi – HVER gang vi sætter en ny lokalplan i søen – have et fuldstændigt overblik over, hvordan det nyt byggeri vil påvirke trafikafviklingen.

Omkring sygehusgrunden er naboerne bekymrede for om de nærmest bliver spærret inde i deres huse, på Sanskevej og Louis Petersens Vej vil antallet af biler næsten fordobles, og når skøjtehallen tages i brug, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan situationen bliver på Stadion allé, der jo tæller to daginstitutioner, to skoler og en dagplejemor.

Parkeringspladser har i mange år været en mangelvare, og det er dårlig service over for vores borgere og dårlig service over for vores detailhandel.

På stationerne, i den sydlige ende af gågaden og ved Midtpunktet er det uendeligt svært at få en parkeringsplads.

Vi ønsker alle sammen, at Hørsholm skal være en familievenlig og attraktiv kommune. Fremkommelighed og parkering er vigtige faktorer i forhold til pendling og smidighed, når der skal handles med bilen er fuld af børn.

Publiceret: 11. November 2017 13:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt