Kommunalvalg 2017
Søren Glavind Rasmussen, kandidat for Venstre.
Søren Glavind Rasmussen, kandidat for Venstre.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politi og SSP er ’nøglen’ til Kokkedal Station

Af Søren Glavind Rasmussen (V), kandidat til kommunalbestyrelsen, Slotsbakken 8 Hørsholm:

Da min hustru og jeg flyttede til Hørsholm kommune, var det vigtigt for os at bo tæt på en togstation, så vi havde en hurtig og nem måde at komme til og fra arbejde på i hverdagen. Samtidigt var det afgørende, at familie og venner havde et transportmæssigt alternativ til bilen, når de skulle besøge os.

Sådan skal det gerne blive ved med at være, men det gør naturligvis indtryk, at debatten omkring den manglende tryghed på stationen fylder så meget i lokalpressen som den gør. At kommunen efter noget tid følte sig nødsaget til at fjerne bænkene foran stationens 7Eleven, så vores ældre- og dårligt gående medborgere ikke længere kan gøre brug af disse er – set fra min stol – et gigantisk knæfald for ballademagerne i området.

I Venstre finder vi os ganske enkelt ikke i, at nogle få grupper af utilpassede personer spreder frygt og utryghed blandt de borgere som benytter sig af Kokkedal Station. Jeg er meget enig med Anders Vestergaard (LA) i, at det er politiets opgave at genskabe lov og orden på stationen med særligt fokus på de sene nattetimer i weekenderne.

Politiet bør have de nødvendige ressourcer til at klare denne opgave, men de står naturligvis ikke med den alene. Hørsholm kommune har en SSP-ordning (Skolerne, Socialforvaltningen & Politiet), som står med en af 'nøglerne' til at få løst problemet, da de har fingeren på pulsen og ved hvad der foregår blandt de utilpassede ballademagere.

En del af løsningen ligger med andre ord i, at politiet får et styrket og tættere samarbejde med kommunens SSP-enhed, hvor vidensdeling er afgørende for at parterne får løst opgaven med at skabe tryghed på Kokkedal Station til gavn for alle borgere.

Publiceret: 23. Oktober 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt