Louise Zabel, spidskandidat for SF i Hørsholm.
Louise Zabel, spidskandidat for SF i Hørsholm.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Privat vagtværn løser ingenting

Af Louise Zabel (SF), spidskandidat for SF ved kommunalvalget, Bloustrødvej 23 B, Hørsholm:

Jeg bruger dagligt Kokkedal Station – og kommer også sent hjem i ny og næ. Alligevel har jeg aldrig følt mig utryg.

Som regel foregår der intet som helst, og få gange har jeg bemærket mindre grupper af drenge – som drenge er flest. Det er ikke nogen hemmelighed, at drenge i flok er fantastisk gode til at udfordre hinanden til at begå dumheder. Nogle mere dumme end andre.

Og jeg bliver også tvær, når jeg ser, at vinduerne igen er smadrede eller der på anden måde er begået hærværk. Det får mig dog ikke til at sige at Kokkedal station er et utrygt sted. Og da slet ikke til at tro, at et privat vagtværn er en løsning.

Det korte af det lange er, at de, der begår hærværk, ikke har andet at give sig til og et bedre sted at hænge ud. Skræmmer vi dem væk fra stationen, stiller de sig bare et andet sted. Og så flytter hærværket derover.

Al den snak om at hyre et vagtværn på stationen, er derfor det rene valgflæsk og svarer i bedste fald til at tisse i bukserne for at holde varmen. Det løser intet på den lange bane.

Derfor er det SF's politik, at vi som kommune sætter ind med en social indsats i samarbejde med de erhvervsdrivende, politi og skole.

Vi ved, at SSP-arbejdet virker, så jeg kan simpelthen ikke forstå de politikere, der ikke hellere vil satse på den løsning.

Publiceret: 19. Oktober 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt