Svend Erik Christiansen (S), byrådsmedlem.
Svend Erik Christiansen (S), byrådsmedlem.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Så tag dog konsekvensen af din kritik, Glen Madsen

Af Svend Erik Christiansen (S), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse og Social- og seniorudvalget:

Vedrørende Glen Madsens debatindlæg: “Usmagelig måde at skubbe ansvaret fra sig” af 6/4 2018.

Glen Madsen er ny i kommunalbestyrelsen og forstår desværre endnu ikke den helt særlige rolle, som han har som medlem af det øverst ansvarlige organ i kommunen, kommunalbestyrelsen.

Han beskylder i debatindlægget både ledelsen, bestyrelsen på Breelteparken og ledelsen på rådhuset for ikke at leve op til deres ansvar.

Man kan som medlem af kommunalbestyrelsen ikke udsende sådanne bandbuller mod ansatte og aftalepartnere uden at gøre noget ved det.

Som medlem af kommunalbestyrelsen har han nemlig mulighed for at sætte magt bag ordene (hvis man kan skaffe sig et flertal vel at bemærke).

Glen Madsen bliver derfor, hvis han mener sine udtalelser, nødt til at sætte en sag på kommunalbestyrelsens lukkede dagsorden med navngivning af de højt placerede medarbejdere på rådhuset, der skal have ansættelsesmæssige sanktioner.

Glen Madsen beskylder endvidere Breelteparkens bestyrelse og Breelteparkens ledelse for ikke at leve op til deres ansvar.

Han skriver ”at ingen for alvor har magt til at placere et ansvar på Breelteparkens bestyrelse”.

Deri tager han helt igennem fejl.

Kommunalbestyrelsen (som han selv er medlem af) har magt til at opsige driftsaftalen med Breelteparken med seks måneders varsel.

Hvis Glen Madsen mener, det han skriver i sit debatindlæg, bliver han nødt til at sætte en sag på kommunalbestyrelsens dagsorden, hvor han stiller forslag om at Hørsholm kommune opsiger driftsaftalen med den selvejende institution Breelteparken.

Det vil naturligvis være et helt igennem vanvittigt skridt at tage, at lukke et plejehjem med over 100 beboere.

Men det må jo være konsekvensen, når han ikke har tillid til samarbejdspartneren Breelteparken.

Til beroligelse for alle, kan jeg næppe tro, at Glen Madsen får mere end sin egen stemme for forslaget, men så kan de ansatte, beboerne og vi andre vel få ro om sagen og stille og roligt gennemføre de tiltag, kommunalbestyrelsen i enstemmighed allerede har vedtaget for at undgå gentagelser.

Publiceret: 07. April 2018 07:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet