Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Sandheder med modifikationer

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Få år tilbage fandt Liberal Alliance Hørsholm, Troels Moe, det grænseoverskridende at sidde i kommunalbestyrelsen for LA. Det gør vi andre f.s.v. stadig for Moe på vegne af vælgerne. For få år siden var LA Hørsholm, Troels Moes største kulturelle oplevelse, en gudstjeneste i Sønderho kirke, dér hvor LA Hørsholm, Troels Moe åbenbart kommer fra?

I dag tilbyder LA Hørsholm, Troels Moe at føre os (måske vantro) tilbage til det gamle Hørsholm – ”vi kendte”. Hørsholm fra dengang, altså 3 partier inden LA var skabt, hvor Troels Moe sad i Sønderhos SFO, og hvor konservative borgmestre de facto, som i dag, havde skabt det ”gamle Hørsholm”.

I 2015 fusionerede LA Hørsholm og LA Mikkelborg, dog uden at LA Hørsholm vil lægge stemmer til LA Mikkelborgs forslag? I dag fortæller LA Hørsholm (dog fr. Stine Darmer) så sammen med LA Mikkelborg, Anders Vestergaard til Ugebladet, at de ved næste budget forhandling vil kæmpe for både store og små børne institutioner? Deltagelse i budget forhandlingerne fordrer vel, alt andet lige, at man sidder i Kommunalbestyrelse?

Optimisme er en rigtigt god ting, men det bør noteres, at for at Stine Darmer og Anders Vestergaard skal sidde i kommunalbestyrelsen sammen for LA Hørsholm, fordrer det, at LA Hørsholm får 400 % flere stemmer end ved sidste valg.

Det harmonerer ikke ret godt med, at LA Hørsholmtil Ugebladet oplyser, at LA Mikkelborg forslag – eksempelvis video og øget sikkerhed på Kokkedal station – ikke vedtages med LA Hørsholm stemmer?

Kan LA Hørsholm ikke oplyse vælgerne, hvad LA Hørsholm og LA Mikkelborg de facto er enige om, måske også en løsningsmodel, der ikke fordrer en 400 % stigning af stemmerne til LA Hørsholm?

Stine hvordan kæmpede du for SFO i Kommunalbestyrelsen i gammeldags forstand, uden at være i Kommunalbestyrelsen? Og som supplement til LA Hørsholm indlæg på Facebook, så se venligst i Danmarks Statistik, Hørsholm er nu nr. 2 efter Gentofte? Kan vi ikke herefter forvente, at LA Hørsholm og LA Mikkelborg kun praler af SANDHEDEN?

Publiceret: 11. Maj 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt