Kommunalvalg 2017
Glen Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti. Foto: Morten Timm
Glen Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti. Foto: Morten Timm
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: SFO’en er ikke et tilbud – det er en nødvendighed

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:

Peter Thestrup (NB) skriver i et læserbrev, at SFO'en er en fritidsinteresse. Det er naturligvis noget vås. SFO'en er ikke en interesse.

Det er fodbold, badminton, blokfløjte og frimærker osv. for den sags skyld. Derimod er SFO'en en helt nødvendig institution, der gør det muligt for byens forældre at have et fuldtidsarbejde og derved lægge de nødvendige skattekroner i kommunekassen.

Det er åbenlyst, at Peter Thestrup lægger sig helt på linje med Børne- og skoleudvalgsformand Otto B. Christiansen (K), der også flere gange har givet udtryk for, at SFO'en er et tilbud, man kan tage eller lade være. I virkelighedens verden forholder det sig for de fleste helt modsat.

Peter Thestrup slår også tromme for, at takststigningen godtgøres via en skattelettelse. Hvad Peter øjensynligt ikke ved, så var netop en 'godtgørende' skattelettelse faktisk en af de oprindelige tanker bag overhovedet at sætte taksterne op (og derfor i øvrigt en gåde hvorfor Socialdemokratiet stemte for?).

Man kan sagtens mene, at SFO forældrene skal betale for en skattelettelse til alle kommunens borgere, og når man har sat sig ind i Nye Borgerliges politik, så kommer synspunktet ikke som nogen overraskelse.

Jeg kan bare sige, at det er stik imod den linje, vi ønsker i Dansk Folkeparti.

Som vi har givet udtryk for mange gange nu, så ser vi faktisk hellere, at SFO-taksterne bliver sat ned, så vi både på kvalitet og pris kan konkurrere med de byer i det københavnske opland, der også forsøger at gøre deres byer til den mest børnevenlige kommune.

Publiceret: 09. November 2017 14:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt