Et Struensee-museum i Hørsholm vil Socialdemokraterne gerne være med på. Foto: Morten Timm
Et Struensee-museum i Hørsholm vil Socialdemokraterne gerne være med på. Foto: Morten Timm
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Socialdemokratiet vil gerne være med på nyt Struensee-museum

Af Svend Erik Christiansen, kandidat for Socialdemokratiet, Gardeniavej 3, Hørsholm:

Vores venner, de Konservative og de Radikale, har ifølge Ugebladet den 28. marts lavet en 'fælles front' for et nyt museum for Struensee-tiden i Hørsholm i jagt- og Skovbrugsmuseets gamle bygninger.

Hvis det er muligt at tilmelde sig 'fronten', vil Socialdemokraterne gerne med. Nu står der ikke noget om, hvordan man tilmelder sig, men mon ikke et læserbrev i Ugebladet er en god begyndelse.

Jeg skrev et læserbrev i Ugebladet 15. marts. I læserbrevet advarede jeg mod at bruge Jagt- og Skovbrugsmuseets gamle bygninger til boliger. I stedet anbefalede jeg, at kommunen aktivt arbejder for at bygningsfredningen bevares, og at bygningerne anvendes til oplevelsessteder, seværdigheder m.v., og her er et Struensee museum jo en fremragende ide.

Jeg har selv erfaring i at bygge store projekter med fondsmidler og med at få de centrale myndigheder på Slotsholmen til at understøtte sådanne projekter.

Som borgmester i Fredensborg-Humlebæk kommune, gennemførte jeg i forbindelse med Dronningens og Prinsgemalens sølvbryllup en renovering af Slotsgade i Fredensborg. Renoveringen var stærkt påkrævet.

Den blev gennemført med fondsmidler, med velvillighed fra kommunen og fra de centrale myndigheder. Så det kan lade sig gøre, men det kræver en masse arbejde, tålmodighed, tid og viden.

Måske kan den nydannede 'fælles front' for et Struensee museum gøre brug af min ekspertise.

Socialdemokratiet deltager som sagt gerne i projektet.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående links:

Publiceret: 31. Marts 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt