Glen Madsen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti.
Glen Madsen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Stop jeres perfide insinuationer

Af Glen Madsen (DF) medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse og folketingskandidat i Nordsjælland:

Nu må det høre op, at Thorkild Gruelund (K), og Svend Erik Christiansen (S) for den sags skyld, uimodsagt får spalteplads til en fortælling om, at jeg og andre kommunalbestyrelsesmedlemmer er efter personalet på Breelteparken.

Det er vi ikke, og har aldrig været. Punktum!

Det jeg har udtalt mig om i forhold til den massive overmedicinering (som vi ved har fundet sted på Breelteparken) det er, at det er en skandale, at det overhovedet har kunne finde sted. Det mener jeg stadig, og det vil jeg i øvrigt altid mene – uagtet, hvor fejlen ligger.

Jeg har, som Fritz Reuther (V) beretter, efter bedste evne forsøgt, at sætte mig så grundigt ind i sagen som det på nuværende tidspunkt har været muligt.

En helt naturlig konsekvens af grundige iagttagelser er ofte, at det afføder en masse spørgsmål. Det har det gjort hos mig, og dem har jeg selvfølgelig sendt til administrationen i Hørsholm Kommune i det håb, at vi alle sammen hurtigst muligt kan blive klogere og optimere medicinhåndteringen på Breelteparken samt i kommunens øvrige plejecentre til gavn for beboerne, deres pårørende og personalet ikke mindst.

MEN sådan ser flere af de kommunalbestyrelsesmedlemmer, der hidtil har tegnet og fortsat tegner butikken, det ikke. For dem er det åbenbart politisk plat, usmageligt og utidig indblanding. Ak ak ak…

Sådan ser jeg det nu ikke. Slet ikke faktisk.

Jeg betragter det som min pligt at sætte mig ind i tingene samt at stille de nødvendige spørgsmål. Både i forhold til de kronologiske fakta, men så sandelig også for at kunne belyse et eventuelt ledelsesmæssigt svigt og-/eller et eventuelt politisk ansvar.

Jeg kan ikke få øje på en eneste fornuftig årsag til at forhale processen, men jeg har jo heller ikke noget i klemme.

Det skal dog ikke være ris alt sammen. Jeg har læst mig frem til, at Breelteparkens bestyrelse med Thorkild Gruelund i spidsen har besluttet at ansætte en ekstra SOSU-medarbejder. Det hilser jeg mere end velkommen, for jeg ser gerne så mange varme hænder på vores plejecentre som overhovedet muligt.

Selvom det i den givne situation også i den grad undrer mig, hvorfor i alverden der skal være en massiv overmedicinering i 10 dage og et dødsfald af en ældre medborger, førend et åbenbart tilstedeværende økonomisk råderum på et plejecenter i Hørsholm udmøntes i flere varme hænder?

Med hensyn til Fritz Reuters ønske om en egentlig politimæssig efterforskning, så vil jeg medgive, at han har en pointe. I enhver anden henseende, hvor det ikke er en beboer på et plejecenter, der er blevet overdoseret med det ene eller det andet, så ville det være en politisag, og hvorfor har vores ældre medborgere på plejecentrene egentlig ikke helt automatisk den ret? Det burde de jo have.

Valgkampen er slut, skriver du Thorkild, og det har du ganske ret i, men det betyder ingenlunde, at jeg vil stryge dig og de andre magthavere i kommunen med hårene. Tværtimod!

Jeg har i sinde at kigge jer over skulderen, og hvis der er noget – bare en lille bitte ting, der lugter muggent, så vil jeg gøre alt for at kommunens borgere advares. Det er jeg sikker på, at mine vælgere synes er seriøst arbejde.

Publiceret: 14. Marts 2018 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet