Kommunalvalg 2017
DG-spidskandidat Glen Madsen opfordrer borgmester til at gøre alvor af sine tidligere udmeldinger om at lukke udrejsecenter Sjælsmark. Arkivfoto
DG-spidskandidat Glen Madsen opfordrer borgmester til at gøre alvor af sine tidligere udmeldinger om at lukke udrejsecenter Sjælsmark. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Stop snakken og luk Sjælsmark hr. borgmester

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:

Har nogen efterhånden tal på, hvor mange gange vi har hørt Morten Slotved (K) sige, at han gerne vil have udrejsecenteret på Sjælsmark Kaserne lukket?

Jeg har ikke, men det er i hvert fald mange…

Morten Slotved har som Konservativ borgmester helt åbenlyst en meget kort og direkte forbindelse til sin partiformand Søren Pape Poulsen (K), der jo som bekendt er landets justitsminister og medlem af regeringens koordinationsudvalg.

Derfor er det udelukkende spil for galleriet, når den gode hr. Slotved turnerer med budskabet om, at han ønsker udrejsecenteret på Sjælsmark Kaserne lukket. Og samtidig udlægger integrationsministeren Inger Støjberg (V) som årsagen til, at han ikke kan få sin vilje.

Naturligvis er det muligt med en så kort afstand til kongerigets mægtigste organ at lukke udrejsecenteret. Et udrejsecenter, der i øvrigt er placeret så dårligt, at kun en Socialdemokratisk og Radikal regering kunne finde på at etablere det dér.

Nå ja, det var det jo som bekendt også…

Det er på tide, at borgmesteren stopper skueprocessen til gavn for byen borgere! Også selvom det betyder en afslutning med indsættelsen af lette point på den konto.

Så kære borgmester. Stop snakken og luk udrejsecenteret på Sjælsmark Kaserne. Du kan, hvis du vil.

Publiceret: 08. November 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere