Bente Damgaard faldt i Irma, men oplevede stor hjælp fra sine medborgere.
Bente Damgaard faldt i Irma, men oplevede stor hjælp fra sine medborgere.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak for hjælpen efter mit fald

Af Bente Damgaard, Rungsted Strandvej, Rungsted:

Lørdag den 29. april faldt jeg uden varsel pludselig hjælpeløst om i Irma i Hørsholm Midtpunkt. Jeg nåede at sige ”nu falder jeg”, men dels faldt jeg ind i betalingsdisken, dels holdt min mand mig i armen og straks tog en kunde mig i den anden arm, så jeg blev lempet forsigtigt ned på gulvet uden at støde mig det mindste.

Min nye hjælper Marlene viste sig at være sygeplejerske, og da jeg mumlede noget om at komme på skadestuen, rådede hun mig til at se at komme hjem, og så ringe til min egen læge om mandagen.

Det viste sig at være det helt rigtige.

Rundt om mig havde der samlet sig en masse mennesker. Og alle kom mig i møde fulde af sympati og hjælpsomhed, en sagde ”hun må have noget under hovedet” og straks var der en, der lagde en stabel Irma-jakker under mit hoved. En anden synes mine ben skulle løftes og med det samme blev mine ben lagt op på en stol.

Det store spørgsmål var, hvordan min mand kunne få mig ud til bilen, så lød der en stemme bag mig ”hvis nogen vil hjælpe mig over i en stol, kan I låne min kørestol”. Det var den geniale løsning på et næsten uløseligt problem.

Tak til Marlene, tak til ”damen i kørestolen”, tak til alle for den hjælpsomhed jeg oplevede, den for mig så mindelige 29. april.

Publiceret: 11. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt