Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak til Louiselund

Af Eva Schrøter, Louiselund 6-19, Hørsholm:

I 1999 fik jeg som 47-årig en blodprop i hjernen, og en hjernesvulst fulgte efter i 2007, hvorved jeg blev venstreside lammet og ikke længere kunne klare mig selv.

Jeg boede fire år hjemme, godt hjulpet af Poul og kommunens kompetente og dygtige hjemmepleje. Vi besluttede, at jeg skulle flytte ind på Louiselund når dette åbnede, hvilket skete i maj 2012, hvor jeg fik lejebolig 19 i hus 6.

At være lammet og ude af stand til at stå og gå er een ting, men tanken om at skulle flytte hjemmefra var forfærdelig. Jeg var urolig, angst og bange for at ende med at skulle sidde alene et fremmed sted.

Al begyndelse er svær, og det gælder både for Louiselund og de nye beboere, som efterhånden flyttede ind. Som bekendt er der intet i livet der er perfekt, og det tager tid at indkøre systemer og rutiner.

I denne måned er det fem år siden, Louiselund blev indviet og jeg flyttede ind.

Ud over Poul, som besøger mig dagligt, får jeg besøg af min datter, ledsager og nogle nære venner OG er omgivet af husets personale. På trods af det store arbejdspres som hviler på jeres skuldre, yder I en omsorgsfuld, god og kærlig pleje og formår samtidig at vise respekt for mine personlige behov og ønsker.

Tusind tak til Jorun, Jytte, Lisbeth, Jeanne, Connie, Jette, Birgitte, Susanne, Netta, Kim, Mai-Britt, Cecilia, Pramda, Rebecca, Jimmy, Christine, Scheilla, Yakup, Gholam, Mathias, Susie, Jeane, Cathrine, Firkirte, Hiba og tidligere medarbejdere.

Og stort til lykke til Hørsholm Kommune med dejlige og velfungerende Louiselunds fem års fødselsdag!

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret: 15. Maj 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt