Kommunalvalg 2017
Bent Fabricius, kandidat for konservative. Pressefoto
Bent Fabricius, kandidat for konservative. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Visionært valgflæsk eller konkrete resultater

Af Bent Fabricius (K), konservativ kandidat til kommunalbestyrelsen, Møllevej 7A, Hørsholm:

Det er helt i orden, at Glen Madsen, DF i Ugebladet den 20. oktober betragter mig som visionsløs. Jeg er naturligvis ikke enig, og hans indlæg vidner – efter min mening – om et noget overfladisk kendskab til idrætslivet.

Jeg værdsætter visioner, men i lige så høj grad værdsætter jeg hårdt arbejde og konkrete resultater. Derfor er jeg stolt over, at min mangeårige indsats i HUI fodbolds bestyrelse og i Idrætsrådet har båret frugt. Således indgår klubhuset i sidste års budgetforlig, hvor klubhuset bygges i 2019.

I Glen Madsens valgfolder indgår HUI klubhus som et af fem valgløfter. Er det specielt visionært at stille vælgeren noget i udsigt, som allerede er bevilget, eller er det bare valgflæsk? Med det seneste debatindlæg skaber du kun tvivl om, hvorvidt du i kommunalbestyrelsen vil arbejde for, at klubhuset nu i stedet skal integreres i svømmehallen, hvilket med sikkerhed vil udskyde klubhuset med mange år. Og det vil endda være et projekt, som de knap 3.000 medlemmer i fodboldklubben og svømmeforeningen hverken har ytret behov eller ønske for. Og jeg skal ikke komme ind på konkrete problemer med fredningslinjer eller nedlæggelse af parkeringspladser for at gøre plads til dit byggeri, for det er nok bare at se begrænsninger frem for muligheder.

Dit visionære forslag til en topmoderne bygning til indendørs sportsgrene i Idrætsparken, og hertil gerne med fælles restaurant, vækker minder om den næsten 10 år gamle Masterplan for Hørsholm Idrætspark (december 2008). Dengang kunne man ikke lige skaffe 210 millioner (2008-priser) til projektet, og det førte sammen med det faktum, at tennis har råderet over tennisbanerne i mange årtier endnu, til at projektet døde. Men visionerne døde ikke. Idrætsrådet har sammen med Sport-, Fritids- og Kulturudvalget langsomt, men sikkert gennem den seneste valgperiode taget hul på projektet, således vi om ca. fem år vil se grundelementerne i Masterplanen realiseret.

Det er måske ikke visionært i dine øjne, men det er til gengæld konkrete resultater. Og lad mig bare understrege, at jeg ikke giver meget for visionære projekter, hvis de ikke konkret er til gavn for de mange idrætsudøvere, vi har i Hørsholm Kommune.

Publiceret: 25. Oktober 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere