Denne mand efterlyses nu af Nordsjællands Politi for at være gerningsmand til en stribe tricktyverier. Foto: Nordsjællands Politi
Denne mand efterlyses nu af Nordsjællands Politi for at være gerningsmand til en stribe tricktyverier. Foto: Nordsjællands Politi
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Denne rumænske tricktyv efterlyses: Har malket folks bankkonti for over 500.000

Politiet mistænker ham for at stå bag adskillige tricktyverier i Nordsjælland

Nordsjællands Politi efterlyser en formodet gerningsmand, der det seneste års tid har gennemført adskillige tricktyverier mod især ældre borgere i Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Manden er af rumænsk oprindelse, og han benytter flere forskellige identiteter. Politiet kender mandens rigtige identitet, men ikke hans opholdssted. Det er dog politiets formodning, at manden stadig opholder sig i Danmark.

Tricktyverierne har primært fundet sted i supermarkeder og indkøbscentre i Nordsjælland og i København, og det samlede udbytte er på nuværende tidspunkt over 500.000 kroner.

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere via 114, hvis de ser manden, eller hvis de ligger inde med oplysninger om storsvindlerens mulige opholdssteder og færden.

Foto: Nordsjællands Politi
Publiceret: 06. Januar 2017 16:30
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere