Den nu bænkløse ventesal på Kokkedal Station. Foto:Glen Madsen
Den nu bænkløse ventesal på Kokkedal Station. Foto:Glen Madsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DSB fjerner bænke efter uro

En gruppe unge årsag til, at DSB har fjernet bænke fra ventestuen på Kokkedal Station

Af Peter Mailand

"Tilbagevendende uro og ballade i aften- og nattetimerne på Kokkedal Station har øjensynligt resulteret i, at de indendørs siddepladser er blevet fjernet. Så nu er det ikke længere muligt på Hørsholms største trafikknudepunkt at hvile sine ben i læ for vind og vejr for de af vores medborgere, der måtte have et behov herfor. Det er ikke bare uigennemtænkt og tåbeligt. Det er simpelthen en skandale og skal laves om!"

Sådan skriver formand for Dansk Folkeparti i Hørsholm, Glen Madsen, i et debatindlæg på www.ugebladet.dk. Han mener, at man hellere skulle fjerne de unge i stedet for bænkene.

"Stod det til mig og Dansk Folkeparti, så var det ikke siddepladserne, beregnet til vores dårligt gående, der var blevet fjernet, men i stedet personerne," skriver han i debatindlægget.

Hos DSB bekræfter chef for forretningsudvikling, Aske Wieth-Knudsen overfor Ugebladet, at DSB har fjernet bænkene i ventesalen.

Problemer med unge

"Vi har fjernet bænkene, fordi der har været problemer med en lille gruppe unge personer, der har opholdt sig på stationen skabt utryghed i området. Vi vurderede, at det var det, der var mindst indgriben ved at gøre det mindre attraktivt for de unge at komme der," siger han.

Aske Wieth-Knudsen håber, at det kan få gruppen af unge til at forsvinde.

"Nu må vi se om det har den ønskede effekt, og vi må følge udviklingen," siger han.

Aske Wieth-Knudsen kan ikke sige noget om, hvornår bænkene kommer tilbage, men nævner, at det muligvis kan ske efter nytår.

"Vi har bænke på perronen, så indtil videre må de ældre sidde der," siger han.

 

Deltag i debatten på Ugebladets facebook-side.

Publiceret: 15. December 2016 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt