Rungsteds floorballfruer har markeret sig i ligaen med et stærkt sammenhold og stor energi, men nu er det slut for i år.
Rungsteds floorballfruer har markeret sig i ligaen med et stærkt sammenhold og stor energi, men nu er det slut for i år.
Foto: RHF
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Floorballfruers fornemme sæson forbi

Rungsted-Hørsholm Floorballklubs damehold sluttede deres sæson af med endnu et kvartfinalenederlag til AaB

En sæson spækket med det ene flotte resultat efter det andet flotte resultat er forbi for Rungsted-Hørsholms floorballfruer, der spiller i landets bedste række, efter de også tabte den anden kvartfinale mod sidste års finalister AaB, der var flere niveauer bedre end Rungsted-holdet. Således måtte de ligge kind til en håndmad af de helt store, idet de tabte 18-4.

Allerede i første periode kørte tingene af sporet for Rungsted-mandskabet, hvor fundamentet for det store nederlag blev lagt med en masse mål imod sig. Det kom floorballfruerne sig aldrig fra, og da de også tabte den første kvartfinale, dengang 3-10, blev de sendt på sommerferie med maner af det jyske mandskab, der sandsynligvis kommer til at kæmpe med om medaljer igen i år.

Alligevel må sæsonen betegnes som en succes, idet Rungsted-holdet kom som oprykkerhold og spillede sig på en flot tredjeplads i østdelen af ligaen, hvorfor de avancerede til kvartfinalerne, der dog blev endestationen.

Publiceret: 13. April 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!