De glade floorballtalenter fremviste stolt deres guldmedaljer fra landsstævnet til fotografen.
De glade floorballtalenter fremviste stolt deres guldmedaljer fra landsstævnet til fotografen.
Foto: Rungsted-Hørsholm Floorballklub
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Floorballtalenter fandt vejen til medaljer

Rungsted-Hørsholm Floorballklubs U9- og U11-hold tog medaljer ved årets landsstævne

De seneste par år har Rungsted-Hørsholm Floorballklub systematiseret deres talentudvikling, og i weekenden høstede klubb frugterne af det hårde arbejde. Rungsteds U9- og U11-hold vandt nemlig henholdsvis guld- og sølvmedaljer ved landsstævnet i Frederikshavn, hvor årgangenes bedste hold mødes og dyster om metal om halsen.

U9-holdet gik ubesejret gennem gruppespillet, inden de i både kvart- og semifinalen gjorde kort proces med deres modstandere. I finalen ventede Hvidovre, som gav de lokale talenter kamp til stregen. De var således tæt på at udligne med få sekunder igen, men stolpen var i vejen, og så kunne Rungsted-holdet lade sig hylde som mestre.

Anderledes så det ud for U11-holdet, der fik en dårlig start på turneringen, men som kampene skred frem, spillede holdet sig varmt og toppede, da det gjaldt. Det rakte til en finaleplads, da de slog rivalerne fra Rødovre ud, efter de tabte til dem i gruppespillet. I finalen ventede hjemmeholdet Frederikshavn Blackhawks, som viste sig at være for stærke på dagen, og derfor måtte Rungsted-holdet tage til takke med sølvet.

Udover de to medaljevindende mandskaber havde Rungsted-Hørsholm Floorballklub også deres U7-hold afsted, der blev nummer syv, U13-holdet, der blev nummer tolv og U15-mandskabet, som kom på en samlet syvendeplads.

Publiceret: 06. April 2017 11:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt