Fra venstre ses Alexander Tritsaris,  Christian Niekrenz, Vincent Lind, Gustav Larsen, William de Boer og Valdemar Jarløv, som er ved at sætte Rungsted-Hørsholm Floorballklub på landkortet med deres stærke præstationer.
Fra venstre ses Alexander Tritsaris, Christian Niekrenz, Vincent Lind, Gustav Larsen, William de Boer og Valdemar Jarløv, som er ved at sætte Rungsted-Hørsholm Floorballklub på landkortet med deres stærke præstationer.
Foto: Rungsted-Hørsholm Floorballklub
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Floorballtalenter udtaget til ungdomslandshold

Fem spillere fra Rungsted-Hørsholm Floorballklubs ungdomsafdeling er udtaget til de danske U15- og U17-landsholdskampe i januar

For nylig deltog seks håbefulde talenter fra Rungsted-Hørsholm Floorballklub i landsholdssamlinger, og nu høster de frugterne af det hårde arbejde.

Således er William de Boer, Vincent Lind og Christian Niekrenz sluppet gennem nåleøjet til U17-landsholdet, mens Gustav Larsen og Alexander Tritsaris fik et opkald med en udtagelse til U15-landsholdet.

Det efterlader Valdemar Jarløv tilbage, der, selvom han gjorde en god figur ved U17-samlingen, ikke blev udtaget til landsholdet i denne omgang.

Dermed skal de fem drenge med de to ungdomslandshold, når de tager til Sverige i januar måned. Her skal de op imod udvalgte svenske klubhold.

Publiceret: 29. December 2017 08:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt