Marineforeningen Hørsholm skal forlade huset på Sdr. Jagtvej, men ved ikke, hvor den skal flytte hen. Foto: Fred Jacobsen
Marineforeningen Hørsholm skal forlade huset på Sdr. Jagtvej, men ved ikke, hvor den skal flytte hen. Foto: Fred Jacobsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foreninger skal flytte til ukendt sted

Det ligger fast, at Marineforeningen Hørsholm og Hørsholm og Omegns Jagtforening skal flytte fra deres nuværende foreningshuse. Men foreningerne ved endnu ikke, hvor de fremover skal bo.

“Vi blev på et møde med kommunen orienteret om, at vores foreningshus på Sdr. Jagtvej skal sælges, og at vi skal flytte og genhuses sammen med andre foreninger”, oplyser marineforeningens formand, Palle Pedersen til Ugebladet.

LÆS OGSÅ: Marineforeningens eksistens er på spil

Positivt møde

Næstformand i Hørsholm og Omegns Jagtforening, Peter Windfeld, har også været til et møde med kommunen, som han betegner som “positivt”.

“Der er nu forelagt en vejledende tidsplan, som strækker sig ind i 2017 med henblik på genhusning”, fortæller næstformand Peter Winfeld.

Han regner med, at foreningen i begyndelsen af det nye år får mere at vide om, hvor kommunen har tænkt sig, at foreningen skal have til huse.

Jagtforeningen har afvist at købe huset på Enghavevej for 2,5 millioner kroner.

Publiceret: 11. November 2016 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt