Fredag aften fik Rungsteds sæson det endegyldige dødsstød, da de tabte den fjerde kvartfinale mod Odense Bulldogs.
Fredag aften fik Rungsteds sæson det endegyldige dødsstød, da de tabte den fjerde kvartfinale mod Odense Bulldogs.
Foto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forventninger lagt på køl: Rungsteds sæson forbi

Drømmene om en plads i Metalligaens semifinaler blev fredag aften aflivet, da Rungsted tabte 1-5 i den fjerde kvartfinale mod Odense

Rungsted Seier Capital 1 Odense Bulldogs 5 (0-2, 1-1, 0-2)

1-3: #15 Nikolaj Rosenthal (#9 B. Connolly, #33 D. Suvanto)

Det var et Rungsted Seier Capital-hold med kniven for struben, der indtog isen i Saxo Bank Arena fredag aften i det fjerde kvartfinaleopgør mod Odense Bulldogs, og det var tydeligt i kampens indledning. Her havde det pressede Rungsted-mandskab, der var tvunget til at vinde for at forlænge livet i denne sæsons Metalliga, svært ved at finde hinanden, og det lykkedes aldrig for alvor komme op i gear i 1-5-nederlaget, der besejlede deres skæbne.

Det var nemlig udebaneholdet, der først fandt orden i kaosset ved at udnytte to opspilsfejl, og så var det opad bakken for Rungsted, der pludselig var bagud 0-2 i pausen mellem kampens to første perioder. Dermed gav Odense Rungsted-tilskuerne mundkurv på, og det lagde en dæmper på hjemmeholdets spilleres udfoldelser.

I starten af anden periode blev ondt værre, da et kædeskifte fejlede og efterlod en fri Odense-spiller, som udnyttede den ekstra plads og tid til at give dødsstødet i form af 0-3-scoringen. Selvom Rungsted formåede at puste liv i håbet hos tilskuerne med en kosmetisk scoring til 1-3, var hjemmeholdet ikke i nærheden af at nærme sig den livsforlængende sejr. I stedet formåede Odense at score yderligere to gange til slutresultatet 1-5.

Efter kampen blev den slukørede Rungsted-flok sendt på sommerferie med tilråb og klapsalver efter en sæson, der har budt på op- og nedture med guldmedaljer i Metal Cuppen og blændende hockey i starten af sæsonen, inden holdet blev ramt af skader og karantæner i slutningen af 2016.

Publiceret: 11. Marts 2017 14:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere