Der må forventes noget støj og vibrationer når der sdkal lægges ny asfalt her i næste uge. Arkivfoto: Morten Timm
Der må forventes noget støj og vibrationer når der sdkal lægges ny asfalt her i næste uge. Arkivfoto: Morten Timm
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Frederiksborgvej spærret aften og nat

Der skal ny asfalt på kørebane og cykelsti frem til 14.juli

Kørebanen og cykelstien på skal have et frisk lag asfalt, og derfor bliver Frederiksborgsvej spærret for gennemkørende trafik i aften- og nattetimerne frem til 14. juli.

”Vi ved, at trafikanterne i Hørsholm er hårdt plaget af vej- og sporarbejde denne sommer. Vi håber dog, at alle vil vise hensyn og forståelse for arbejdets nødvendighed,” fortæller centerchef Katrine Langer, Center for Teknik, i en pressemeddelelse.

Strækningen, som skal have ny asfalt, går fra rundkørslen ved Mariehøj Alle til krydset ved Hørsholm Kongevej. For at genere den i dagtimerne stærkt trafikerede vej mindst muligt og for at færdiggøre arbejdet hurtigst muligt, er det besluttet at afspærre vejen og lade arbejdet udføre om aftenen og natten. Vejen vil være åben i dagtimerne.

Arbejdet forventes at have en varighed på fem nætter og er planlagt til at foregå fra søndag aften 9. juli. Der vil blive arbejdet mellem kl. 20 og kl. 06. Arbejdet er selvfølgeligt afhængigt af vind og vejr og kan derfor blive rykket.

Der vil være mulighed for passage for cykler, udrykningskørsel, beboerkørsel og kørsel med de almindelige Movia busser. Det vil ikke være muligt for andre trafikanter at køre igennem området. Der vil blive skiltet med omkørsel.srj

Publiceret: 10. Juli 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!