Eleverne fra den lokale idrætsefterskolen fejrede triumfen med kolde drikkevarer og varme knus. Foto: Sportsefterskolen Sjælsølund
Eleverne fra den lokale idrætsefterskolen fejrede triumfen med kolde drikkevarer og varme knus. Foto: Sportsefterskolen Sjælsølund
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Guld-elever: Sjælsølund har Danmarks bedste badmintonspillere

Sportsefterskolen Sjælsølund vandt for nylig Danmarksmesterskaberne i badminton for efterskoler

Sportsefterskolen Sjælsølund startede i sommer deres badmintonsatsning op - med cheftræner Kasper Ødum og blandt andre Tine Baun og Joakim Fischer som gæstetrænere - og på under ét år har satsningen vist sig at bære frugt.

Tidligere på året vandt efterskolen nemlig Sjællandsmesterskaberne og kvalificerede sig dermed til Danmarksmesterskaberne, der blev afviklet i Vejle for nylig.

Her formåede den nordsjællandske idrætsefterskole endnu engang at overraske. Efter to sikre sejre på 6-2 og 7-1 i de indledende kampe, var Sjælsølund nemlig finaleklar.

I finalen fik de en dårlig start med et nederlag i mixed double, men herfra så de lokale badmintontalenter sig ikke tilbage, og i sidste ende løb efterskolen guldet og titlen som Danmarksmester efter en samlet sejr på 5-2.

Badmintonlinjen havde dog ikke lang tid til at nyde sejren, da de kort tid efter triumfen tog afsted til Kuala Lumpur i Malaysia på træningslejr hos det malaysiske badmintonforbund.

Publiceret: 16. April 2018 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu