Gustav Green vendte tilbage i torsdagens opgør mod Hvidovre Fighters, men det var tæt på, at Rungsted smed sejren i hans hjemkomst.
Gustav Green vendte tilbage i torsdagens opgør mod Hvidovre Fighters, men det var tæt på, at Rungsted smed sejren i hans hjemkomst.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gustav Green vender hjem til barndomsklubben

Rungsted Seier Capital får tilgang af Gustav Green, der vender tilbage til sin barndomsklub efter et ophold i Malmö Redhawks' ungdomsrækker

Inden denne sæson drog 17-årige Gustav Green afsted til Sverige for at udleve drømmen om at blive professionel ishockeyspiller i Malmö Redhawks. Få måneder efter udrejsen har det vist sig, at skiftet ikke var det rette for det unge talent.

Derfor vender han nu tilbage til den trygge hverdag hos Rungsted Seier Capital, hvor han også spillede inden skiftet. Her spillede han samtlige kampe i den forgangne sæson, og Gustav Green kan sagtens forvente, at det bliver til flere af slagsen. Kontrakten, han har underskrevet, løber nemlig til udgangen af april 2019.

Hovedpersonen selv forventer dog ikke, at hans plads på holdet er givet.

"Jeg forventer ikke nogen specifik rolle. Jeg må bare tage så meget istid som muligt og tage min plads på holdet, som den kommer," fortæller Gustav Green ovenpå hans første kamp efter hjemkomsten fra det svenske eventyr.

Publiceret: 15. December 2017 19:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt