Hørsholm Gymnastikforening afholder sin 40. forårsopvisning og fejrer jubilæet i Hørsholm Hallen på lørdag 17. marts. Arkivfoto.
Hørsholm Gymnastikforening afholder sin 40. forårsopvisning og fejrer jubilæet i Hørsholm Hallen på lørdag 17. marts. Arkivfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gymnastikforening fejrer 40 år med jubilæumsopvisning

Hørsholm Gymnastikforening indtager Hørsholm Hallen med 450 gymnaster

Det er ikke kun kulminationen på en sæson, men på Hørsholm Gymnastikforenings store 40 års jubilæumssæson, der venter som publikumsoplevelse i Hørsholm Hallen på lørdag 17. marts.

Omkring 450 gymnaster fordelt på 23 hold vil fra kl. 11 formiddag til ca. 15.30 indtage halgulvet og vise de flotte resultater af deres anstrengelser og mange træningstimer gennem efterår og vinter.

“De har lavet smidighedsøvelser, styrketrænet, øvet spring, lavet sanglege, sjippet, danset og lavet afspænding for at opnå øget velvære og en bedre sundhed. Flere hold har været på træningsweekender, både for at træne endnu mere og blive endnu dygtigere til spring eller rytmik, men også for at styrke det sociale sammenhold,” fortæller Eva Nickless fra Hørsholm Gymnastikforening.

Rope-skipping-piger

De mange hold tæller både børne- og voksenhold, ligesom drenge, piger og herrer viser eksempler på, hvad de har arbejdet med og trænet på i løbet af vintersæsonen.

Foreningens dygtige Rope-skipping-piger fik igen i år flotte placeringer og vandt guld ved Danmarksmesterskaberne .

I de indlagte pauser vil der i øvrigt være underholdning af gæstehold.

Selvom den store jubilæumsopvisning sætter punktum for vintersæsonen betyder det ikke, at muligheden for at lave gymnastik slutter.

Den lokale gymnastikforening har netop lagt programmet for sommergymnastikken, og det finder man på foreningens hjemmeside.

Publiceret: 12. Marts 2018 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet