Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Her sporede Volvo-ejer sin stjålne bil

Nøglefri biler er åbentbart ikke umulige at stjæle, men så kan trackingsystem til gengæld hjælpe med at finde bilen igen

Da ejeren af en nyere Volvo XC90 søndag formiddag opdagede, at vognen ikke holdt i carporten på Kløvervang i Hørsholm, tjekkede han lige, at ingen af børnene havde lånt den, ligesom han kunne konstatere, at han var i besiddelse af alle bilens 'nøglekort'.

Han kontaktede derfor Nordsjællands Politi og meldte Volvoen stjålet, men samtidig gik han ind på nettet for at spore bilen via dens indbyggede trackingsystem. Og vupti. Systemet kunne fortælle, at den såmænd stod på en parkeringsplads i Vapnagård-bebyggelsen i Helsingør.

Volvo-ejeren satte straks kurs mod Helsingør og fandt bilen, hvorefter en patrulje ankom for sikre spor af gerningsmanden. Ifølge politikommissær Henrik Sejer var der ingen spor af, at bilen var opbrudt, ligesom man heller har kunnet konstatere, hvordan det er lykkedes at stjæle køretøjet.

“Vi har tidligere oplevet, hvordan ejere af nøglefri BMW'er har fået stjålet deres biler. Her opfordrede man fra BMW til at bruge ratlåsen,” oplyser Henrik Sejer.

Publiceret: 04. December 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet