Maryah Sydnor spillede endnu en brandkamp i Hørsholm-regi, og denne gang sendte det hendes hold i pokalfinalen.
Maryah Sydnor spillede endnu en brandkamp i Hørsholm-regi, og denne gang sendte det hendes hold i pokalfinalen.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm bookede finalebillet i sikker stil

Hørsholm 79ers-damerne er i pokalfinalen, efter de slog Stevnsgade SuperWomen 42-75 i lørdagens pokalsemifinale

Stevnsgade SuperWomen 42 Hørsholm 79ers 75 (10-13, 7-27, 10-17, 15-18)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 20, Ivana Jovanovic 14, Amalie Langer 9, Line Piechnik 8, Emilie Bornemann 7, Emilie Fogelstrøm 5, Maria Forsman Pedersen 4, Gritt Ryder 2, Sandra Lind Prastardottir 2, Josephine Tullin 2, Maria Dinesen 2

Efter et parløb mellem Hørsholm 79ers-damerne og Stevnsgade SuperWomen i pokalsemifinalens første periode, viste udebaneholdet fra Hørsholm med et ekstra gear, hvorfor de fortsat er ubesejret i Dameligaen flere måneder inde i sæsonen.

Publikumsyndlingen Ivana Jovanovic satte Hørsholm i gang med fornemt forsvarsspil, som resulterede i tre steals. Det betød, at holdet udbyggede sin føring fra 13-20 til 13-36, og dermed var stilen for resten af kampens forsvarsindsats lagt.

Stevnsgade fik aldrig ro til at sende sine skude afsted, og da Hørsholm-damerne samtidig byggede videre på det momentum, som Jovanovic skabte med sine steals, var spændingen i opgøret reelt set taget ud af resten af kampen, der endte 42-75 i Hørsholms favør.

"Vi spiller fandme godt i forsvaret og så kommer angrebet, når vi spiller forsvar på den måde," var forsvarsprofilen Gritt Ryders umiddelbare reaktion på indsatsen, som sendte Hørsholm-damerne i pokalfinalen den 27. januar i Horsens mod rivalerne fra SISU. 

Publiceret: 17. December 2017 23:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt