Sandra Lind Þrastardóttir og de resterende damer fra Hørsholm 79ers leverede basket af rigtig høj kvalitet i lørdagens opgør.
Sandra Lind Þrastardóttir og de resterende damer fra Hørsholm 79ers leverede basket af rigtig høj kvalitet i lørdagens opgør.
Arkivfoto: Hørsholm 79ers
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm cementerer andenplads med arbejdssejr

Hørsholm 79ers-damerne fightede sig til en fortjent sejr over Lemvig Basket, som skaber luft ned til netop Lemvig på tredjepladsen

Hørsholm 79ers 79 Lemvig Basket 62 (20-17, 21-18, 16-18, 22-9)

Maryah Sydnor 18, Ivana Jovanovic 18, Maria Forsman Pedersen 11, Sandra Lind Þrastardóttir 10, Line Piechnik 9, Sara Forsman Pedersen 5, Lena Svanholm 4, Emilie Bornemann 2, Malou Savanna Lachenmaier 2

Igennem sæsonen har dameholdet hos Hørsholm 79ers leveret en håndfuld imponerende præstationer, som har sendt dem op på andenpladsen i Dameligaen, og lørdag eftermiddag cementerede de den placering, da Lemvig Basket, der inden opgøret var Hørsholms nærmeste modstander, kom på besøg.

Her leverede damerne en pragtpræstation i forsvaret, hvor Lemvig-spillerne aldrig havde ro og som et resultat deraf smed hobevis af bolde væk. Dermed havde Hørsholm-damerne gode arbejdsbetingelser, og det udnyttede de til at vinde 79-62.

Intensitet giver sejre

December måned har budt på et formdyk hos Hørsholm-damerne, der har haft svært ved at ramme den spillestil, man gerne vil spille, men lørdag lykkedes det endnu engang, og Hørsholm-træner Jesper Krone var ikke i tvivl om, hvad der udslagsgivende for sejren.

"Intensitet er nøgleordet. Vi spiller ganske fint angreb, men nøglen er intensitet i forsvaret og i reboundspillet," sagde holdets træner kort efter kampen.

Nu venter et udebaneopgør mod Stevnsgade SuperWomen, der netop har skiftet træner, den 14. januar, inden de fire efterfølgende kampe også skal spilles på fremmed grund.

Publiceret: 08. Januar 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere