Hørsholm-damernes sammenhold er en af grundene til, at deres defensiv er utrolig svær at lirke op for modstanderholdene.
Hørsholm-damernes sammenhold er en af grundene til, at deres defensiv er utrolig svær at lirke op for modstanderholdene.
Foto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm-defensivens jerngreb fremtvang finalesejr

Hørsholm 79ers-damerne dominerede hver en centimeter i 67-33-sejren i anden finale mod Virum

Hørsholm 79ers 67 Virum 33 (17-9, 18-4, 8-13, 24-7)
Hørsholm:

 

 

 

Maryah Sydnor 16, Line Piechnik 11, Sandra Lind Þrastardóttir 10, Maria Forsman Pedersen 9, Marie-Louise Blyme 7, Ivana Jovanovic 6, Emilie Bornemann 3, Lena Svanholm 2, Emilie Bæk 2, Sara Forsman Pedersen 1
Efter en dårlig start på finaleserien mod Virum GO DREAM med et nederlag i første kamp, hvor sigtekornet ikke var indstillet, havde Hørsholm anderledes tur i den i på hjemmebane kamp to onsdag aften, som blev vundet 67-33, efter hjemmeholdets defensiv pillede pynten af Virums profiler.

 

Bænken er bundsolid

Gennem hele sæsonen har Hørsholm-mandskabet roteret rundt i startopstillingen, så unge talenter og perifære spillere har fået chancen, og det kommer dem til gode nu.

 

 

 

"Det, der gør os gode, er at vi er så brede. Hvis der er en, der ikke stepper op, jamen så er der bare en anden, der gør det. I dag steppede alle så op og det kulminerede så i en stor sejr," vurderede Hørsholm-kaptajnen Line Piechnik kort efter opgøret.

 

 

 

Tredje finalekamp mellem rivalerne bliver spillet fredag aften i Virum, der har hjemmebanefordel i finaleserien.

 

Publiceret: 20. April 2017 11:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere