Stevnsgade forvoldte Hørsholm-holdet problemer, men Maryah Sydnors skarphed var med til at holde dem på afstand.
Stevnsgade forvoldte Hørsholm-holdet problemer, men Maryah Sydnors skarphed var med til at holde dem på afstand.
Arkivfoto: Markus Kluge
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm havde problemer i topkamp

Hørsholm 79ers-damerne hev sejren i hus mod Stevnsgade SuperWomen, men undervejs var modstanderen flere gange tæt på at indhente føringen

Hørsholm 79ers 73 Stevnsgade SuperWomen 62 (25-11, 12-19, 15-18, 21-14)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 20, Ivana Jovanovic 17, Gritt Ryder 10, Line Piechnik 7, Ida Dinesen 7, Emilie Fogelstrøm 7, Emilie Bornemann 3, Maria Forsman Pedersen 2

Selvom Hørsholm 79ers-damerne i lørdagens hjemmekamp mod Stevnsgade SuperWomen fra starten af opgøret tog føringen i sejren på 73-62, var udebaneholdet hele tiden inden for rækkevidde af sejren. Det gav en spændende og seværdig kamp, hvor to af ligaens bedste mandskaber hele tiden var presset til at være opmærksomme på hinandens profiler.

For Hørsholm var det trioen Gritt Ryder, Ivana Jovanovic og Maryah Sydnor, der udgjorde forskellen, og de spillede også en stor rolle i den 35-17-føring, som hjemmeholdet havde opbygget midtvejs i anden periode.

Heldigvis for opgøret begyndte Stevnsgade at vise tænder, og de begyndte at ramme flere og flere af deres skud. Det bragte dem inden for en rækkevidde af syv point ved halvlegspausen. Det fik udebaneholdet til at igangsætte en jagt på sejren i anden halvleg, men de kom aldrig nærmere end fire point ved stilingen 52-48.

I stedet steppede Hørsholm-skytterne op og ramte deres skud, når der var allermest brug for det. Det slog den sidste luft ud af Stevnsgade-mandskabet, og dermed beholder Hørsholm sin status som ubesejret i indeværende sæson i Dameligaen.

Publiceret: 05. December 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt