Matt Bonds er et energibundt uden sidestykke, og det bliver spændende at se, hvordan det kommer ham til gode i Basketligaen.
Matt Bonds er et energibundt uden sidestykke, og det bliver spændende at se, hvordan det kommer ham til gode i Basketligaen.
Foto: Hørsholm 79ers
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm henter hårdtarbejdende amerikaner

Hørsholm 79ers-herreholdet får fornøjelsen af den amerikanske arbejdshest Matt Bonds i den kommende sæson

Det har ligget i luften, at Hørsholm 79ers’ første udenlandske signing var ved at være på plads, og nu har de offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den 21-årige amerikaner Matt Bonds, der kommer direkte fra en collegekarriere hos St. Michael’s College, hvor han både var topscorer og tog flest rebounds på sit hold.

Selvom den nye spiller har flotte statistikker med sig i rygsækken, var det ikke det, der fik Hørsholm-træner Rafa Monclova til at kaste sin kærlighed på den unge amerikaner. I stedet var han imponeret over arbejdsindsats, selvom hans statistikker kunne kaste stjernenøkker af sig.

”Han er ekstremt konkurrenceminded og fokuseret på at arbejde hårdt for at blive endnu bedre, og det er essentielt for vores hold, der er bygget på netop dét,” fortæller den spanske cheftræner, og det svar minder om Bonds’ egen udlægning af, hvorfor han valgte Hørsholm som sit første europæiske eventyr.

”Jeg sætter en ære i at arbejde hårdt. Det handler om at gøre de små ting, der gør forskellen for mine holdkammerater og klubben, så vi er succesfulde som en gruppe,” siger Matt Bonds om sin egen rolle i forhold til holdkammeraterne i den kommende sæson.

Amerikaneren kommer til Danmark i august, hvor han også støder til resten af holdets forberedelser frem mod den nye sæson.

Publiceret: 30. Juni 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!