Tosin Mehinti er Hørsholm-holdets nye kollods i både forsvars- og angrebsspillet, efter Asger Hjorth indstillede sin karriere.
Tosin Mehinti er Hørsholm-holdets nye kollods i både forsvars- og angrebsspillet, efter Asger Hjorth indstillede sin karriere.
Foto: UAB Athletics
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm henter manglende brik til truppen

Hørsholm 79ers-herrerne har manglet en stor spiller til de fysiske kampe i ligaen, men den rolle kommer Tosin Mehinti nu til at indtage

Siden Asger Hjorth indstillede sin karriere i slutningen af november måned, har Hørsholm 79ers-organisationen ledt med lys og lygte efter en stor spiller til at erstatte ham. Nu er jagten imidlertid indstillet, efter det er lykkedes at skrive kontrakt med centeren Tosin Mehinti, der har tilnavnet "The Train", fordi han måler 207 centimeter og vejer 100 kilo.

Spilleren med det nigerianske pas kommer fra en karriere i den bedste division i amerikansk collegebasketball, hvor han spillede for University of Alabama, Birmingham. Her spillede han gennemsnitligt 18 minutter per kamp med seks point og fire rebounds i snit til følge.

Hørsholm 79ers' direktør Peter Damm kan ikke vente til, at arbejds- og spilletilladelsen falder på plads, da han og cheftræner Rafa Monclova glæder sig til at få gavn af den store spillers defensive kvaliteter.

"Tosin Mehinti passer perfekt til den profil, vi gerne vil have, med en god profil i forsvaret og et kæmpe offensivt potentiale, som vores træner Rafa Monclova tidligere har vist, at han kan forløse," siger basketklubbens direktør, der også afsøgte det danske marked for en stor spiller.

Publiceret: 15. December 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt