Mikael Vincents Nielsen og de resterende Hørsholm-profiler gik i stå i offensiven og havde svært ved at sætte point på tavlen.
Mikael Vincents Nielsen og de resterende Hørsholm-profiler gik i stå i offensiven og havde svært ved at sætte point på tavlen.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm-offensiven gik i stå mod Horsens

Hørsholm 79ers-herrernes ramte alt for ofte ved siden af kurven i onsdagens hjemmebanenederlag på 66-97 til Horsens

Hørsholm 79ers 66 Horsens IC 97 (18-21, 17-26, 20-29, 11-21)

Hørsholm:

Matt Bonds 17, Ty Sabin 13, Frederik Hougaard Nielsen 11, Tosin Mehinti 8, Connor Beranek 5, Sebastian Dalsgaard 4, Nikolaj Bøje Bank 4, Andreas Meilby 2, Martin Poulsen 2

Inden onsdagens opgør mellem Hørsholm 79ers og Horsens iC i Hørsholmhallen, havde hjemmeholdet endnu ikke slået Basketligaens suveræne tophold, og det faktum blev der ikke ændret på onsdag aften.

Her var det et oplagt Horsens-hold, der fra indledningen kontrollede kampens tempo, men Hørsholm bød gæsterne op til dans i de første 12 minutter, som mundede ud i en Hørsholm-føring på 22-21. Det blev et wake-up-call for Horsens, der i de efterfølgende minutter erobrede føringen tilbage og konsoliderede den yderligere.

Efter pausen så Horsens sig ikke tilbage og udnyttede, at Hørsholm-skytterne på dagen var langt fra vanlige standarder - intet ville simpelthen gå i kurven. Det betød også, at det endte med en resultatmæssig lussing til hjemmeholdet i form af 66-97-nederlaget, der er det andet store nederlag i træk.

Hørsholm-herrerne skal dog ikke vente længe, før de får mulighed for at revanchere de seneste ugers ustabile spil. Torsdag den 1. februar skal holdet nemlig møde Randers Cimbria, der er det seneste hold, Hørsholm har slået i Basketligaen.

Publiceret: 25. Januar 2018 08:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet