Hørsholms Maryah Sydnor var ustyrlig i begge ender af banen med 18 point og 18 rebounds.
Hørsholms Maryah Sydnor var ustyrlig i begge ender af banen med 18 point og 18 rebounds.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm-sejr sikrer matchbold i kvartfinaleserie

Torsdag tog Hørsholm 79ers-damerne sejren i første kvartfinaleopgør mod Aabyhøj, og det giver dem en matchbold i de kommende to kampe

Hørsholm 79ers 82 Aabyhøj IF 66 (27-19, 11-17, 15-16, 29-14)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 18, Marie-Louise Blyme 13, Ivana Jovanovic 13, Line Piechnik 8, Maria Forsman Pedersen 8, Emilie Bornemann 6, Sandra Lind Þrastardóttir 5, Sara Forsman Pedersen 5, Lena Svanholm 4, Emilie Bæk 2

Torsdag aften tog Hørsholm 79ers-damerne, der har imponeret i Dameligaens grundspil, hul på årets slutspil, da de på hjemmebanefortet tog imod Aabyhøj IF, som med nød og næppe nåede med i slutspillet. Det var dog ikke til at se i de to holds første indbyrdes kvartfinale, som Hørsholm endte med at trække sig sejrrigt ud af med sejren på 82-66.

Den forløsende glæde kunne dog først for alvor udløses i fjerde periode, hvor hjemmebaneholdet fik lagt afstand til den hårdtkæmpende modstander, der ellers havde stor ære af kampen, og hvis det ikke havde været for det ekstra gear, som Hørsholm havde, kunne udfaldet derfor have været markant anderledes.

Titanernes kamp

Mens Hørsholm-amerikaneren Maryah Sydnor strålede i begge ender af gulvet, havde hjemmeholdet også sit hyr med Aaybøj-profilen Mariyah Henley, og det blev derfor en kamp mellem de to holds amerikanske profiler, som Hørsholms Maryah Sydnor dog trak sig sejrrigt ud af, fordi holdkammeraterne fik kørt hende træt inde omkring kurven.

"Hun er den eneste fra Aabyhøj, der arbejder derinde, og derfor kan vi smide nogle forskellige forsvarere på hende og måske gøre hende lidt træt. Det er nok også det, der gør udfaldet i dag. Vi skruer lidt op for blusset, mens de ikke har et ekstra gear, fordi de måske er lidt trætte," vurderede holdets træner Jesper Krone kort efter kampen.

De to hold mødes allerede igen på lørdag i Århus, og hvis Hørsholm vinder dette opgør, er de allerede sikret avancement til Dameligaens semifinaler.

Publiceret: 09. Marts 2017 23:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere