Marina Nissen (1.fh.) havde god grund til at smile i weekenden. Hun vandt nemlig en bronzemedalje ved Østdanske mesterskaber.
Marina Nissen (1.fh.) havde god grund til at smile i weekenden. Hun vandt nemlig en bronzemedalje ved Østdanske mesterskaber.
Foto: Hørsholm Svømmeforening
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm-svømmer var flyvende ved mesterskab

Ved Østdanske mesterskaber var Hørsholm Svømmeforenings Marina Nissen i topform og tog på imponerende vis en bronzemedalje

Som sæsonen skrider frem, fyldes Hørsholm Svømmeforenings svømmeres kalender med store stævner. Ét af dem var Østdanske mesterskaber, som blev afviklet i weekenden i Ballerup. Her var Hørsholm repræsenteret af tre svømmere, men særligt én svømmer gjorde opmærksom på sig selv på fornemmeste vis. Marina Nissen kom nemlig som skudt ud af en kanon i de indledende heats i hendes favoritdisciplin, 50 meter fri, og det sikrede hende en plads i A-finalen.

I finalen fortsatte den fokuserede Hørsholm-svømmer sin mission, og det kastede en bronzemedalje af sig. Hendes to klubkammerater Martin Vennick Haugbølle og Emma Hjorth Kaas var også med til stævnet, men her lykkedes det kun Martin Vennick Haugbølle at gøre Marina Nissen selskab i en finale, hvor han dog måtte se sig slået.

Publiceret: 06. Marts 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere