Hørsholm-holdet tvang kampen ud i overtid, hvor de desværre måtte se sig slået med to point.
Hørsholm-holdet tvang kampen ud i overtid, hvor de desværre måtte se sig slået med to point.
Foto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm tabte drabelig duel om DM-guld

Hørsholm 79ers-damerne tabte 50-48 i den sidste og afgørende finale mod Virum GO DREAM og må derfor nøjes med Dameligaens sølvmedaljer

Fredag aften skulle det endelige slag mellem Dameligaens finalister fra Hørsholm 79ers og Virum GO DREAM, der havde hjemmebanefordel i den afgørende kamp, stå. Ligesom i de fire foregående kampe var det en utrolig tæt affære, der hele tiden bølgede frem og tilbage med skiftende føringer.

Således fandt kampen først sin vinder i overtiden, efter Virum havde halet ind på en Hørsholm-føring sent i kampen. Det var derfor hjemmeholdet, der tog momentum med ind i overtiden, og det udnyttede de til at sikre sig sejren og dermed DM-guldet, da de ramte en tre'er, som blev dødsstødet for Hørsholm-holdet, der var forfulgt af uheld i finalen, hvor både Maria Forsman Pedersen og Line Piechnik måtte udgå.

Midt i den dårlige oplevelse med sølvmedaljer kunne dameholdet og dets fans dog glæde sig over, at man har forlænget kontrakten med amerikanske Maryah Sydnor, der vender tilbage til Hørsholm i den kommende sæson, efter hun har taget ligaen med storm og spillet sig til en plads på Årets Hold, som blev kåret af kollegaerne i Dameligaen.

Publiceret: 30. April 2017 22:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere