Connor Beranek tager ikke hensyn til modstandere, der stiller sig mellem ham og sejren.
Connor Beranek tager ikke hensyn til modstandere, der stiller sig mellem ham og sejren.
Arkivfoto: University of Nebraske Kearney
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholm tilfører udenlandsk vindergen

Hørsholm 79ers-herrerne har sikret sig den sejrsvante amerikaner Connor Beranek, der kommer til fra spansk basket

Puslespillet, som skal ende med at udgøre Hørsholm 79ers-herrernes trup for den kommende sæson, er ved at gå op, efter de har sikret sig den 23-årige amerikaner Connor Beranek, der kommmer fra en succesfuld sæson i Spanien, hvor han hjalp sit hold i den tredjebedste række til den bedste placering i klubbens historie, ligesom de kom langt i pokalturneringen og slutspillet.

Inden da havde han stor succes i high school og college. Her spillede han for University of Nebraska Kearney i landets andenbedste række, hvor han var én af de højest scorende spillere, hvilket også var med til at sende hans college i det landsdækkende slutspil.

Hos Hørsholm-organisationen er glæden over at have sikret sig en ønskespiller stor, efter de tidligere har været ude med snøren efter den sejrsvante og konkurrenceprægede spiller.

“Vi går efter at have et ekstremt konkurrencedygtigt hold næste sæson. Vi prøvede faktisk at få ham sidste sæson, men det lykkedes ikke, men nu får vi en spiller, der både er vinder og kan score masser af point,” afslører holdets spanske cheftræner Rafa Monclova.

Dermed kan Hørsholm-fans begynde at glæde sig og krydse fingre for, at Beraneks vindergen smitter af på holdet og sikrer sølvtøj for første gang siden 2010, hvor det blev til bronzemedaljer.

Publiceret: 10. Juli 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!