Marvin Dominique blev holdets topscorer med 15 point i det, der viste sig at blive sæsonens sidste kamp.
Marvin Dominique blev holdets topscorer med 15 point i det, der viste sig at blive sæsonens sidste kamp.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholms sæson forbi efter skelsættende nederlag

Hørsholm 79ers-herrerne tabte femte og sidste kvartfinale mod SISU, og dermed slutter deres sæson

Hørsholm 79ers 57 SISU 81 (9-23, 25-20, 11-25, 12-13)

Hørsholm:

Marvin Dominique 15, Andreas Meilby 9, Mikael Vincents Nielsen 8, Frederik Hougaard Nielsen 6, Jyles Cameron Smith 6, Asbjørn Midtgaard 6, Sebastian Dalsgaard 5, David Harder 2

Mandag aften skulle det sidste kvartfinaleslag mellem Hørsholm 79ers, der var på hjemmebane, og SISU stå. Selvom hjemmebaneholdet havde massiv opbakning i ryggen, virkede de tynget af situationen og fik derfor en dårlig start på kampen, som var uoprettelig.

De endte med at tabe 57-81 og taber dermed kvartfinaleserien mod rivalerne fra SISU med 3-2, efter SISU formåede at neutralisere Hørsholms hjemmebanefordel ved at hive to sejre hjem i Hørsholm Hallen.

Fantastisk kulisse

Efter kampen var det en stolt Hørsholm-træner, der så tilbage på sæsonen og især hyldede den enorme opbakning, som holdet har oplevet på kritiske tidspunkter, som det de var vidne til mandag aften.

"Det er fantastisk at vi kan få den atmosfære til det her hold. Det får vi, fordi de viser deres ambitioner og hjerte," sagde spanske Rafa Monclova.

Dermed slutter sæsonen for Hørsholm-herrernes vedkommende efter en tæt kvartfinaleserie mod SISU, hvor de ikke kendte deres besøgelsestid, på trods af, de sluttede som nummer tre i Basketligaens grundspil.

Publiceret: 04. April 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt