Line Piechnik leverede et stærkt indtryk i pokalkvartfinalen mod Lemvig, hvor hun satte 14 point på tavlen.
Line Piechnik leverede et stærkt indtryk i pokalkvartfinalen mod Lemvig, hvor hun satte 14 point på tavlen.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholms skarphed sender dem i semifinalen

Hørsholm 79ers-damerne var uhørt skarpe i 72-93-sejren over Lemvig Basket, som sender dem i pokalsemifinalen

Lemvig Basket 72 Hørsholm 79ers 93 (14-24, 21-21, 17-26, 20-22)

Hørsholm:

Ivana Jovanovic 16, Line Piechnik 14, Gritt Ryder 11, Sandra Lind Prastardottir 10, Sara Forsman Pedersen 9, Marie-Louise Blyme 9, Emilie Fogelstrøm 8, Maryah Sydnor 7, Amalie Langer 3, Emilie Bornemann 2, Maria Dinesen 2, Josephine Tullin 2

Det var en helstøbt præstation af Hørsholm 79ers-damerne, der endte med at sende dem i semifinalen i pokalturneringen, efter de på sikker vis storsejrede 72-93 over hårdtprøvede Lemvig Basket, der udover pokalexitet ligger sidst i Dameligaen.

Allerede fra første fløjt viste Hørsholm-damerne, at de havde i sinde at tage sig af semifinalepladsen, og inden første periode var omme, havde de lagt afstand til Lemvig. Det jyske holds spillere fik aldrig ro på bolden på grund af Hørsholms aggressive forsvar, og et utal af gange resulterede det i, at Lemvig smed bolden væk.

Dermed var fundamentet lagt for en god aften, og det blev kun bedre som kampen skred frem. Hørsholms damer, anført af Line Piechnik og Sara Forsman Pedersen, havde nemlig tur i skuddene og var således uhørt effektive fra 3-point-distancen. Det gjorde, at der aldrig for alvor var spænding om kampens udfald, og det betød, at Hørsholm-træner Jesper Krone roterede mellem spillerne, så de er klar til lørdagens kamp på hjemmebane mod SISU.

Publiceret: 03. November 2017 15:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere