Hørsholm-spillerne måtte se langt efter skud, der gik i kurven i første finalekamp mod Virum, som blev tabt netop på grund ag den manglende træfsikkerhed.
Hørsholm-spillerne måtte se langt efter skud, der gik i kurven i første finalekamp mod Virum, som blev tabt netop på grund ag den manglende træfsikkerhed.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hørsholms træfsikkerhed fejlede i første finale

Hørsholm 79ers-damerne havde svært ved at konvertere skud til point i Dameligaens første finale mod Virum, der endte med at vinde 64-52

Virum GO DREAM 64 Hørsholm 79ers 52 (13-19, 26-14, 12-10, 13-9)

Hørsholm:

Ivana Jovanovic 14, Maryah Sydnor 10, Sara Forsman Pedersen 9, Emilie Bornemann 6, Line Piechnik 3, Maria Forsman Pedersen 3, Marie-Louise Blyme 3, Sandra Lind Þrastardóttir 2

Kulminationen på en fornem sæson for Hørsholm 79ers-basketdamer startede i onsdags, da finaleserien om Danmarksmesterskabet mod Virum GO DREAM blev skudt i gang på rivalernes territorium.

Uheldigvis havde udebaneholdets spillere indstillet skudarmen forkert, for selvom Hørsholm-spillerne kom til flere fine forsøg, ville bolden ikke i kurven på afgørende tidspunkter, og det blev afgørende for udfaldet af kampen, idet Hørsholm tabte 64-52.

10 magtesløse minutter

Selvom Hørsholm-holdet tabte den første finale, var de fortrøstningsfulde ovenpå nederlaget. Således spillede man 30 gode minutter og havde et udfald på 10 minutter i midten af kampen, hvor man kun satte seks point på tavlen. Det frygter holdet dog ikke bliver standarden for resten af kampene.

"Hvis vi rammer det, vi plejer at ramme, så er det en anden kamp. Vi kommer frem til de afslutninger, vi skal, vi rammer bare ikke og sådan er det nogle gange. Vi har en offday, men vi kommer igen," vurderer Hørsholm-kaptajn Line Piechnik.

Næste kamp i serien bliver spillet i Hørsholm Hallen onsdag den 19. april.

Publiceret: 14. April 2017 16:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt