Kristoffer Lauridsen er én af de spillere, der har fået chancen på landsholdet, efter han har spillet en god sæson i Metalligaen.
Kristoffer Lauridsen er én af de spillere, der har fået chancen på landsholdet, efter han har spillet en god sæson i Metalligaen.
Foto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockeylandsholdet lagde vejen forbi Rungsted i VM-optakt

Ishockeylandsholdet spillede sin sjette kamp i optakten frem mod VM i Saxo Bank Arena, da Norge blev slået 3-0

Det danske ishockeylandshold har for længst påbegyndt arbejdet frem mod dette års VM, der bliver afholdt i Köln, hvor Danmark har base, og Paris, og lørdag eftermiddag lagde stjernerne vejen forbi Rungsted Seier Capitals hjemmebane, Saxo Bank Arena.

1622 tilskuere havde valgt at ligge vej forbi den nyrenoverede hal, og de blev ikke skuffet, da Danmark med pågående hockey hev en 3-0-sejr i land, selvom NHL- og KHL-stjernerne Nikolaj Ehlers og Peter Regin ikke var omklædt til opgøret.

De danske fans, der i løbet af Metalliga-sæsonen har støttet Rungsted, kunne glæde sig over, at deres hold er repræsenteret i form af den danske kaptajn Morten Green, der har rekorden for flest landskampe, Nicholas B. Jensen, der skifter til tysk ishockey, og Nicolai Weichel, der sad på bænken.

Derudover har også Rungsteds assisterende kaptajn fra den forgangne sæson Mikael T. Christensen været med, ligesom RIK-drengene Mathias Røndbjerg og William Boysen fik deres debut på A-landsholdet i starten af optakten.

Publiceret: 23. April 2017 17:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere